Pioppi dieet ervaringen

Pioppi dieet Ervaringen? Lees (en deel ze) hier online. Lees alles over de ervaringen die men heeft opgedaan over Het Pioppi dieet.

Win Het Pioppi kookboek (2019) door je ervaring te delen

NOTE! De uitgeverij van Het Pioppi dieet gaat met een levensgrootte pagina in de Telegraaf adverteren en zoekt daarom mensen die hun ervaringen willen delen waarna je kans maakt dat jouw ervaring met het Pioppi dieet als een quote in de krant zal worden vermeld en je maakt daarbij ook kans op het winnen van Het Pioppi kookboek! We gaan willekeurig een aantal namen trekken die Het Pioppi kookboek dan thuis gestuurd krijgen.

OPROEP-tekst: Karakter Uitgevers is op zoek naar mensen die Het Pioppi dieet volgen en hun ervaring willen delen door middel van een quote die op 15/12 in De Telegraaf kan komen. Bestel hier het Pioppi Kookboek

Dus deel hieronder je ervaringen die je hebt met het Pioppi dieet en maak daarbij kans op het nieuwe Pioppi dieet recepten boek Het Pioppi kookboek wat in januari 2019 uit gaat komen. Bestel hier het Pioppi Kookboek

Geef het aantal sterren aan de hand van je ervaringen met het Pioppi dieet. Vijf is het maximale aantal sterren wat je kunt geven.

Pioppi dieet ervaringen
10 / 10 Ervaringen
{{ reviewsOverall }} / 10 Gebruikers (4 ervaringen)
Wat vind je van het dieet?10
Wat vind je van het boek?9
(Hoe) heeft het je geholpen?10
Ervaringen... Laat je ervaring achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je ervaring achter

Een reactie plaatsen